Dream of Sweden vă prezintă viitorul fursecurilor scandinave.
Fursecuri premium fabricate în Småland, Suedia. Fursecurile sunt ambalate în cutii metalice exclusive.
Pentru oferte, vă rugăm să ne contactați.
Fursecuri – cutie mare (600g)

Fursecurile cu ovăz sunt subțiri și crocante, cu un gust ușor dulce de ovăz. Fursecurile sunt făcute după o veche rețetă tradițională suedeză, cu ingrediente de cea mai înaltă calitate și ovăz recoltat din câmpurile pitorești ale Suediei. Fursecurile cu ovăz se consumă de preferință alături de o ceașcă cu cafea proaspăt preparată.

Sunt niște fursecuri crocante cu un gust distins de migdale și caramel, pregătite după o rețetă tradițională suedeză cu ingrediente de cea mai înaltă calitate. Se pot consuma alături de ceaiul de după-masă în sezonul recoltei.

Acestea sunt fursecuri de o culoare deschisă, cu un gust delicios de vanilie. Au o textură unică, datorită multiplelor bule de aer, care crează o senzație de topire. Sunt consumate preferabil într-o zi însorită de vară împreună cu un ceai răcoritor de fructe.

Sunt fursecuri tradiționale suedeze cu un gust magnific de caramel, făcut după o rețetă tradițională suedeză cu ingrediente de cea mai înaltă calitate. Se consumă de preferință împreună cu un pahar mare de lapte proaspăt și rece.

Sunt fursecuri tradiționale suedeze cu un gust magnific de caramel, făcut după o rețetă tradițională suedeză cu ingrediente de cea mai înaltă calitate. Se consumă de preferință împreună cu un pahar mare de lapte proaspăt și rece.

Fursecurile cu ovăz sunt subțiri și crocante, cu un gust ușor dulce de ovăz. Fursecurile sunt făcute după o veche rețetă tradițională suedeză, cu ingrediente de cea mai înaltă calitate și ovăz recoltat din câmpurile pitorești ale Suediei. Fursecurile cu ovăz se consumă de preferință alături de o ceașcă cu cafea proaspăt preparată.

Fursecurile cu scorțișoară sunt crocante și ușoare, cu un gust senzațional de scorțișoară. Se mănâncă cel mai bine alături de cafeaua de dimineață sau ceaiul de seară.

Aceste fursecuri sunt crocante, cu bucăți uimitoare de coacăze, făcute după o rețetă tradițională suedeză. Fursecurle corintiane sunt cel mai bine consumate în sezonul rece, alături de o ceașcă cu ciocolată caldă.

Acestea sunt fursecuri de o culoare deschisă, cu un gust delicios de vanilie. Au o textură unică, datorită multiplelor bule de aer, care crează o senzație de topire. Sunt consumate preferabil într-o zi însorită de vară împreună cu un ceai răcoritor de fructe.

Sunt niște fursecuri crocante cu un gust distins de migdale și caramel, pregătite după o rețetă tradițională suedeză cu ingrediente de cea mai înaltă calitate. Se pot consuma alături de ceaiul de după-masă în sezonul recoltei.










Fursecuri – cutie mică (160g-212g)

Sunt niște fursecuri crocante cu un gust distins de migdale și caramel, pregătite după o rețetă tradițională suedeză cu ingrediente de cea mai înaltă calitate. Se pot consuma alături de ceaiul de după-masă în sezonul recoltei.

Sunt niște fursecuri crocante cu un gust distins de migdale și caramel, pregătite după o rețetă tradițională suedeză cu ingrediente de cea mai înaltă calitate. Se pot consuma alături de ceaiul de după-masă în sezonul recoltei.

Acestea sunt fursecuri de o culoare deschisă, cu un gust delicios de vanilie. Au o textură unică, datorită multiplelor bule de aer, care crează o senzație de topire. Sunt consumate preferabil într-o zi însorită de vară împreună cu un ceai răcoritor de fructe.

Fursecurile cu ovăz sunt subțiri și crocante, cu un gust ușor dulce de ovăz. Fursecurile sunt făcute după o veche rețetă tradițională suedeză, cu ingrediente de cea mai înaltă calitate și ovăz recoltat din câmpurile pitorești ale Suediei. Fursecurile cu ovăz se consumă de preferință alături de o ceașcă cu cafea proaspăt preparată.

Fursecurile cu ovăz sunt subțiri și crocante, cu un gust ușor dulce de ovăz. Fursecurile sunt făcute după o veche rețetă tradițională suedeză, cu ingrediente de cea mai înaltă calitate și ovăz recoltat din câmpurile pitorești ale Suediei. Fursecurile cu ovăz se consumă de preferință alături de o ceașcă cu cafea proaspăt preparată.

Aceste fursecuri sunt crocante, cu bucăți uimitoare de coacăze, făcute după o rețetă tradițională suedeză. Fursecurle corintiane sunt cel mai bine consumate în sezonul rece, alături de o ceașcă cu ciocolată caldă.

Acestea sunt fursecuri de o culoare deschisă, cu un gust delicios de vanilie. Au o textură unică, datorită multiplelor bule de aer, care crează o senzație de topire. Sunt consumate preferabil într-o zi însorită de vară împreună cu un ceai răcoritor de fructe.






